Vacature Host(ess)

Wie zijn wij

Wij zijn de eerste VR Arcade in Zaanstad. Wij bieden diverse virtual reality activiteiten aan met als hoofdactiviteit Free Roam VR. Met ruim 100 vierkante meter aan speelruimte kan je hier vrij rondlopen met maximaal 4 spelers tegelijkertijd in verschillende spellen o.a. een spannende Zombie Shooter. Naast onze Free Roam ruimte zijn er nog genoeg andere activiteiten te doen, denk hierbij aan bordspelletjes, retro gamen, poolen en/of een drankje aan de bar drinken.

Wie ben jij

Jij bent spontaan, altijd vrolijk en gaat met een grote glimlach door het leven! Jij ziet er altijd tip top uit en hospitality stroomt door je bloed. De functie als host(ess) is dan ook op jouw lijf geschreven. Als Host(ess) bij Epix Arcade ben jij het gezicht van onze arcade. Je werkt vooral in de weekend en avond uren(tot max 23:00 uur). Als host(ess) zorg je ervoor dat de bezoekers van Epix Arcade een fantastische ervaring beleven.

Dit bieden wij aan

  • Marktconform salaris
  • Elke maand 4 vrijkaarten die je mag gebruiken om met je vrienden te spelen
  • Reiskosten vergoeding

Zo ziet je dag eruit

Je komt 15 min voor aanvang van je dienst naar de Arcade. Je start de dag met het controleren van de gear en hardware om er voor te zorgen dat de rest van de dag vlekkeloos gaat. Wanneer alles getest is ga je naar de receptie/bar om dit start klaar te maken, je kijkt in de agenda om jezelf voor te bereiden op de groepen die komen gaan. Elk half uur zal er een nieuwe groep komen, soms een groep van 4 en soms een groep van 16 of meer. Je werkt altijd met zijn tweeën dus jullie spreken ook een rolverdeling af.

Veel gasten hebben deze vorm van VR nog nooit ervaren en sommige zijn vaste gasten, hierin zet jij met je collega net dat stapje extra door in te spelen op de individuele behoefte van onze gasten.

Als Host(ess) ben jij

  • Representatief en verzorgd.
  • Minimaal 18 jaar oud.
  • Beschikbaar in de weekenden en avonden.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en zeer communicatief vaardig.
  • Ervaring in een vergelijkbare functie als host(ess) is een pré.

Solliciteren

Is de functie als host(ess) gemaakt voor jou? Dan mag je je motivatie brief en C.V. mailen naar patrick@epixarcade.nl
Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  • Gesolliciteerd? We nemen z.s.m. telefonisch contact met je op.
  • Bij genoeg animo zal er een groepssollicitatie gesprek volgen waarin jullie ook vast de eerste ervaring met de games kunnen hebben.