20 minuten van Purmerend VR Purmerend

Op zoek naar een originele en onvergetelijke VR ervaring nabij Purmerend? Bij Epix Arcade in Zaandam, op 20 minuten van Purmerend, stap je bijvoorbeeld samen met je vrienden in onze unieke VR zombies experience en ga je samen de strijd aan om de missie met succes te volbrengen.

Of je nu een gamer bent die op zoek is naar de ultieme game-ervaring, een bedrijf dat teambuildingactiviteiten zoekt of een gezin dat een spannende activiteit zoekt voor het weekend, bij Epix Arcade vind je de perfecte combinatie van VR, nostalgie en fun! Onze VR-ervaringen variëren van avontuurlijke free-roam games en knotsgekke VR Mini Games tot uitdagende teambuildingactiviteiten. Al onze VR-ervaringen zijn ontworpen om je mee te nemen naar een andere wereld, waar je jezelf kunt onderdompelen in een nieuwe realiteit en een geweldige tijd kunt beleven met vrienden en familie.

VR Arcade nabij Purmerend

Onze VR Arcade is gevestigd in het hart van Zaandam en biedt een veilige en comfortabele omgeving voor iedereen die wil genieten van een geweldige VR-ervaring, een ontspannen huiskamersfeer en de nodige nostalgie uit de jaren ’80/’90 en 00’s. Onze ervaren medewerkers staan altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste VR-ervaring en om je te begeleiden tijdens je reis door de virtuele wereld.