10 minuten van Amsterdam

VR Arcade Amsterdam

Ben je op zoek naar een bekroonde virtual reality-ervaring op steenworp afstand van Amsterdam? Zoek dan niet verder! Bij Epix Arcade, een VR Arcade gevestigd nabij het stadshart van Zaandam en gemakkelijk bereikbaar met gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Stap in de wereld van VR Zombies schieten, gebaseerd op de award-winning game Arizona Sunshine, en ervaar samen met maximaal 4 spelers de meest intense en interactieve VR-ervaring van dit moment. In deze volledig meeslepende ervaring moet je samenwerken om puzzels op te lossen, liften te nemen en de strijd aan te gaan met honderden zombies. Zullen jullie erin slagen om iedereen te evacueren en de nucleaire raket op tijd te lanceren?

Bij Epix Arcade komen teamwork, spanning en actie samen in de meest bekroonde VR-missie van Nederland. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar en dichtbij Amsterdam, waardoor het de perfecte keuze is voor een onvergetelijke VR-ervaring. En met gratis parkeergelegenheid voor de deur, is het nog makkelijker om ons te bereiken.

Reserveer vandaag nog en ontdek waarom onze VR-ervaringen zo populair zijn onder zowel locals als toeristen.

Tickets boeken