De ultieme VR experience

VR Zombies schieten

  • Uitdagende VR missies waarin je moet samenwerken, puzzelen en zombies moet verslaan

  • Deze VR experience heeft meerdere missies/levels (op locatie te kiezen)

  • Loop samen vrij rond in onze VR Arena

  • Gratis parkeren voor de deur

VR Zombies schieten

Over deze VR experience

Aantal spelers tegelijk2, 3 of 4 spelers
Speelduur25 minuten
GenreFree-roam, Zombie shooter
Adviesleeftijd i
Let op: dit is een adviesleeftijd. In VR lijkt alles in het spel op jezelf af te komen, niet naar een personage. Of een kind er klaar voor is, verschilt per kind. Het is uiteindelijk aan de ouders om te beslissen of ze dit soort games mogen spelen.
vanaf 14 jaar
Moeilijkheidsgraadbeginner
€ 29,95 p.p.
VR Zombies schieten boeken

Deze VR experience is ook te boeken als groepsarrangement. Een compleet verzorgd VR arrangement voor 8 tot 40 personen? Neem dan contact met ons op voor een VR groepsarrangement op maat.Wij Epix Arcade scoren een 4.9/5 uit 203 reviews

Duik in de meest intense VR experience van dit moment. Een militaire basis wordt aangevallen door zombies, en het is aan jou om de nucleaire raket te lanceren voordat de zombies de hele basis overnemen. Ervaar een avontuur vol liften, puzzels en honderden zombies. Kunnen jullie iedereen evacueren en de raket op tijd lanceren? Maak je klaar om actief deel te nemen aan een nieuwe dimensie van entertainment die je bij blijft lang nadat je de headset hebt afgezet.

In deze free-roam VR experience stap je met wel 4 spelers tegelijk samen de zombie apocalypse in! Bewapend loop je vrij rond in onze VR arena. Meer dan 4 spelers? Neem een drankje en geniet bij het meekijken naar de andere spelers, gegarandeerd hilarsch om te zien! Niet alleen maar schieten maar ook teamwork, opdrachten en avontuur staat je te wachten in deze VR experience. Lukt het jullie om iedereen te evacueren en de nucleaire raket op tijd te lanceren? Een compleet nieuwe ervaring en het ultieme virtual reality uitje met vrienden of collega’s.

Eerste VR Zombies schieten missie al gespeeld?

Onze VR zombies schieten experience heeft meerdere missies/levels (te kiezen op locatie). Kijk onderaan deze pagina voor ons aanbod of vraag het na aan onze balie! Van missie tot horde mode, wij hebben het voor je!

Deze VR experience duurt totaal 30 minuten en bestaat uit:

  • Briefing (5 min)
  • Speelsessie in VR (25 minuten)

Free-roam VR experience

Onze free-roam VR experiences houden in dat je vrij kan rondlopen in een open ruimte zonder vast te zitten aan een kabel die je beweging beperkt. Met maximaal 4 spelers tegelijk kan je hierdoor vrij rondlopen door onze VR Arena. Je stapt dus daadwerkelijk het spel in, ziet je medespelers en moet samenwerken om een uitweg te vinden. De meest intense VR beleving van dit moment!

Deze free-roam experiences worden speciaal gemaakt voor VR Arcades en o.a. gebaseerd op de award-winning game Arizona Sunshine van Vertigo Games.