Arizona Sunshine

VR Zombies schieten

  • Een uitdagend VR avontuur met liften, puzzels en honderden zombies

  • Loop vrij rond in onze 100m² VR Arena

  • Stap als team van maximaal 4 spelers per ronde in het spel

  • Meer dan 4 spelers? Neem een drankje en kijk mee naar de andere spelers

VR Zombies schieten

Over deze VR experience

Aantal spelers tegelijk1, 2, 3 of 4 spelers
Speelduur 20 minuten
GenreFree-roam, Zombie shooter
Leeftijdvanaf 15 jaar
Moeilijkheidsgraadbeginner
€ 29,95 p.p.
VR Zombies schieten boeken

Deze VR experience is ook te boeken als groepsarrangement. Een compleet verzorgd VR arrangement voor 8 tot 40 personen? Neem dan contact met ons op voor een VR groepsarrangement op maat.Wij Epix Arcade scoren een 4.9/5 uit 155 reviews

Duik in de meest intense VR-ervaring van dit moment. Een militaire basis wordt aangevallen door zombies, en het is aan jou om de nucleaire raket te lanceren voordat de zombies de hele basis overnemen. Ervaar een avontuur vol liften, puzzels en honderden zombies. Kunnen jullie iedereen evacueren en de raket op tijd lanceren? Maak je klaar om actief deel te nemen aan een nieuwe dimensie van entertainment die je bijblijft lang nadat je de headset hebt afgezet.

In deze free-roam VR experience stap je met maximaal 4 spelers tegelijk samen de zombie apocalypse in! Bewapend loop je vrij rond in onze 100m² VR arena. Niet alleen maar schieten maar ook teamwork, opdrachten en avontuur staat je te wachten in deze VR experience. Lukt het jullie om iedereen te evacueren en de nucleaire raket op tijd te lanceren? Een compleet nieuwe ervaring en het ultieme virtual reality uitje met vrienden of collega’s.

Onze VR zombies schieten experience heeft meerdere missies/levels (te kiezen op locatie).

Deze VR experience duurt totaal 30 minuten en bestaat uit:

  • Check-in (5 min)
  • Briefing (5 min)
  • Speelsessie in VR (20 minuten)

Free-roam experience

Onze free-roam VR experiences houden in dat je vrij kan rondlopen in een open ruimte zonder vast te zitten aan een kabel die je beweging beperkt. Met maximaal 4 spelers tegelijk kan je hierdoor vrij rondlopen door onze 100m² VR Arena. Je stapt dus daadwerkelijk het spel in, ziet je medespelers en moet samenwerken om een uitweg te vinden. De meest intense VR beleving van dit moment!

Deze free-roam experience is speciaal gemaakt voor VR Arcades en gebaseerd op de award-winning game Arizona Sunshine.

VR Café

Klaar met spelen? Bij Epix Arcade kan je, naast ons diverse VR aanbod, ook terecht voor drinks & bites, je vrienden uitdagen voor een potje Jenga (of een van de vele andere bordspellen) of een rondje retro (arcade) games spelen in onze retro lounge. Alles voor een gezellig avondje uit, een originele date of een middagje ontspannen.