Arizona Sunshine

VR Zombies schieten

  • Een uitdagend VR avontuur met liften, puzzels en honderden zombies

  • Loop vrij rond in onze 100m² VR Arena

  • Stap als team van maximaal 4 spelers per ronde in het spel

  • Meer dan 4 spelers? Neem een drankje en kijk mee naar de andere spelers

VR Zombies schieten

Over deze VR experience

Spelers per sessie 1 - 4
Speelduur 20 minuten
GenreFree-roam zombie shooter
Leeftijdvanaf 16 jaar
Moeilijkheidsgraadbeginner
€ 29,95 p.p.
VR Zombies schieten boeken

Deze VR experience is ook te boeken als groepsarrangement. Een compleet verzorgd VR arrangement voor 8 tot 40 personen? Neem dan contact met ons op voor een VR groepsarrangement op maat.Wij Epix Arcade scoren een 5/5 uit 125 reviews

Zombies schieten in VR? Stap dan de meeste intense VR ervaring van dit moment in! Schiet je medespelers te hulp en zorg dat jullie het samen overleven!

In onze free-roam VR experience stap je met wel 4 spelers tegelijk samen de Zombie Apocalypse in. Bewapend, met wapens naar keuze, loop je vrij rond in onze 100m² VR arena en ervaar je een intens avontuur met liften, puzzels en honderden zombies. Niet alleen schieten dus maar ook teamwork en avontuur staat je te wachten in deze VR experience. Lukt het jullie om iedereen te evacueren en de nucleaire raket op tijd te lanceren? Een compleet nieuwe ervaring en het ultieme virtual reality uitje met vrienden of collega’s.

Onze VR zombies schieten experience heeft meerdere missies/levels (te kiezen op locatie).

Free-roam experience

Onze free-roam VR experiences houden in dat je vrij kan rondlopen in een open ruimte zonder vast te zitten aan een kabel die je beweging beperkt. Met maximaal 4 spelers tegelijk kan je hierdoor vrij rondlopen door onze 100m² VR Arena. Je stapt dus daadwerkelijk het spel in, ziet je medespelers en moet samenwerken om een uitweg te vinden. De meest intense VR beleving van dit moment!

Deze free-roam experience is speciaal gemaakt voor VR Arcades en gebaseerd op de award-winning game Arizona Sunshine.

VR Café

Klaar met spelen? Bij Epix Arcade kan je, naast ons diverse VR aanbod, ook terecht voor drinks & bites, je vrienden uitdagen voor een potje Jenga (of een van de vele andere bordspellen) of een rondje retro (arcade) games spelen in onze retro lounge. Alles voor een gezellig avondje uit, een originele date of een middagje ontspannen.