Ghost Patrol

VR Spoken vangen

  • Een VR avontuur met liften, puzzels en kleurrijke spoken voor jong en oud

  • Loop, met wel 4 spelers tegelijk, vrij rond in onze 100m² VR Arena

  • Met je team werk je samen om de gigantische Ghost King te verslaan

VR Spoken vangen

Over deze VR experience

Spelers per sessie 1 - 4
Speelduur 20 minuten
GenreFree-roam adventure
Leeftijdvanaf 12 jaar
Moeilijkheidsgraadbeginner
€ 24,95 p.p.
VR Spoken vangen boeken

Deze VR experience is ook te boeken als groepsarrangement. Een compleet verzorgd VR arrangement voor 8 tot 40 personen? Neem dan contact met ons op voor een VR groepsarrangement op maat.Wij Epix Arcade scoren een 5/5 uit 139 reviews

Color Ghosts zijn een angstaanjagend landhuis binnengevallen waar gangen bewegen en meubels tot leven komen! Gewapend met je Hue Blaster en een zaklamp ga je de jacht op de kleurrijke spoken aan.

Het actie-element wordt aangevuld met puzzelsecties waar spelers zich door een doolhof van gangen moeten verplaatsen en platforms moeten activeren door mysterieuze bollen te laden. Met je gehele team, tot wel 4 spelers tegelijk, werk je samen om de gigantische Ghost King te verslaan; een kleurvol en spannend avontuur voor jong en oud!

Spoken vangen in VR is nog nooit zo hilarisch geweest! De grafische style van Ghost Patrol is het beste te vergelijken met Luigi’s Mansion.

VR Kinderfeestje

Op zoek naar een origineel en spannend kinderfeestje? Vier je feestje dan bij Epix Arcade! Met ons VR kinderfeestje arrangement stap je een spookachtig landhuis in om spoken te vangen, krijg je toegang tot onze VR Mini Game Stations, (retro) arcade machines en ook nog eens onbeperkt limonade. En trek in taart? Neem je eigen taart mee en wij verzorgen de rest!

Free-roam experience

Onze free-roam VR experiences houden in dat je vrij kan rondlopen in een open ruimte zonder vast te zitten aan een kabel die je beweging beperkt. Met in totaal 4 spelers kan je hierdoor vrij rondlopen door onze 100m² VR Arena. Een unieke VR beleving die je zelf moet ervaren!