Stap in het avontuur

VR Spoken vangen

  • Een VR avontuur met liften, puzzels en kleurrijke spoken voor jong en oud

  • Loop, met wel 4 spelers tegelijk, vrij rond in onze 100m² VR Arena

  • Met je team werk je samen om de gigantische Ghost King te verslaan

VR Spoken vangen

Over deze VR experience

Aantal spelers tegelijk1, 2, 3 of 4 spelers
Speelduur20 minuten
GenreFree-roam adventure
Adviesleeftijd i
Let op: dit is een adviesleeftijd. In VR lijkt alles in het spel op jezelf af te komen, niet naar een personage. Of een kind er klaar voor is, verschilt per kind. Het is uiteindelijk aan de ouders om te beslissen of ze dit soort games mogen spelen.
vanaf 10 jaar
Moeilijkheidsgraadbeginner
€ 24,95 p.p.
VR Spoken vangen boeken

Deze VR experience is ook te boeken als groepsarrangement. Een compleet verzorgd VR arrangement voor 8 tot 40 personen? Neem dan contact met ons op voor een VR groepsarrangement op maat.Wij Epix Arcade scoren een 4.9/5 uit 203 reviews

Roep alle kinderhelden op! Bundel je krachten om de angstaanjagende Ghost King te verslaan in dit avontuurlijke en kleurrijke VR avontuur. De spoken zijn een angstaanjagend landhuis binnengevallen waar gangen bewegen en meubels tot leven komen! Bewapend met je krachtige Hue Blaster en een magische zaklamp, ga je op jacht naar de ondeugende spoken. Werk samen en beleef een groots VR avontuur!

Het actie-element wordt aangevuld met puzzelsecties waar spelers zich door een doolhof van gangen moeten verplaatsen en platforms moeten activeren door mysterieuze bollen te laden. Met je gehele team, tot wel 4 spelers tegelijk, werk je samen om de gigantische Ghost King te verslaan; een kleurvol en spannend avontuur voor jong en oud!

Spoken vangen in VR is nog nooit zo hilarisch geweest! De grafische style van Ghost Patrol is het beste te vergelijken met Luigi’s Mansion.

Deze totale VR experience duurt  ongeveer 30 minuten en bestaat uit:

  • Check-in (5 min)
  • Briefing (5 min)
  • Speelsessie in VR (20 minuten)

VR Kinderfeestje

Op zoek naar een origineel en spannend kinderfeestje? Vier je feestje dan bij Epix Arcade! Met ons VR kinderfeestje arrangement stap je een spookachtig landhuis in om spoken te vangen, krijg je toegang tot onze VR Mini Game Stations, (retro) arcade machines en ook nog eens onbeperkt limonade. En trek in taart? Neem je eigen taart mee en wij verzorgen de rest!

Free-roam VR experience

Onze free-roam VR experiences houden in dat je vrij kan rondlopen in een open ruimte zonder vast te zitten aan een kabel die je beweging beperkt. Met in totaal 4 spelers kan je hierdoor vrij rondlopen door onze 100m² VR Arena. Een unieke VR beleving die je zelf moet ervaren!