Eclipse

VR Ruimte Escape Room

  • Stap samen een unieke VR escape room in de ruimte in

  • Loop, met wel 4 spelers tegelijk, vrij rond in onze 100m² VR Arena

  • Een virtual reality escape room avontuur vanaf 16 jaar

VR Ruimte Escape Room

Over deze VR experience

Spelers per sessie 2 - 4
Speelduur 20 minuten
GenreFree-roam escape room
Leeftijdvanaf 16 jaar
Moeilijkheidsgraadexpert
tijdelijke actie

€ 29,95 p.p.
€ 24,95 p.p.
VR Ruimte Escape Room boeken

Deze VR experience is ook te boeken als groepsarrangement. Een compleet verzorgd VR arrangement voor 8 tot 40 personen? Neem dan contact met ons op voor een VR groepsarrangement op maat.Wij Epix Arcade scoren een 5/5 uit 125 reviews

Eclipse is een grootschalige free-roam VR escape room ervaring. Aan boord van het ruimteschip Eclipse II worden jij en je team op een missie gestuurd om de bemanning van een eerdere Eclipse-missie te redden.

In het begin worden de spelers gescheiden in twee teams: de ene gaat naar Eclipse I, terwijl de andere hem zal begeleiden terwijl hij op Eclipse II blijft. Samenwerking zal de teams naar de overwinning moeten leiden terwijl je door verschillende locaties gaat.

Een ruimte avontuur vol raadsels en keuzes, met verschillende mogelijke eindes waar de speler het spel opnieuw kan beleven door simpelweg van team te wisselen. Eclipse is speciaal ontworpen voor maximaal vier spelers en heeft altijd minimaal twee spelers nodig om de puzzels op te kunnen lossen. Samenwerken is de sleutel tot een goede afloop van deze unieke escape room in de ruimte.

Free-roam experience

Onze free-roam VR experiences houden in dat je vrij kan rondlopen in een open ruimte zonder vast te zitten aan een kabel die je beweging beperkt. Met in totaal maximaal 4 spelers kan je hierdoor vrij rondlopen door onze 100m² VR Arena.