Word een Esports-legende

VR Esports experience

  • Zet jouw hoogste score neer in Death Squad

  • Officiële tweemaandelijkse Esports League

  • Maak maandelijks kans op nieuwe prijzen

VR Esports experience

Over deze VR experience

Aantal spelers tegelijk1, 2, 3 of 4 spelers
Speelduur10 minuten
GenreEsports, Zombie shooter
Adviesleeftijd i
Let op: dit is een adviesleeftijd. In VR lijkt alles in het spel op jezelf af te komen, niet naar een personage. Of een kind er klaar voor is, verschilt per kind. Het is uiteindelijk aan de ouders om te beslissen of ze dit soort games mogen spelen.
vanaf 14 jaar
Moeilijkheidsgraadgevorderd
€ 5,00 p.p.
VR Esports Experience boeken

Wij Epix Arcade scoren een 4.9/5 uit 188 reviews

In onze VR Esports Experience krijg je de kans om je vaardigheden te tonen in de bloedstollende coöperatieve zombie shooter: Death Squad.

Jij en je team krijgen 10 minuten de tijd om jouw team naar de hoogste score te leiden terwijl je hordes zombies trotseert en moet looten voor betere wapens en vluchtroutes. Werk samen met je teamgenoten, communiceer effectief en zet de ultieme prestatie neer om de top van het klassement te bereiken.

Maar dat is niet alles! Tweemaandelijks maak je kans op fantastische prijzen als je de hoogste score weet neer te zetten. Van exclusieve gear tot gaming-merchandise en telefoons.

Dus verzamel je team, bereid je voor op de strijd en laat zien wat je waard bent in de VR Esports Experience: Death Squad Edition. Durf jij het aan?

Deze VR experience duurt totaal 15 minuten en bestaat uit:

  • Briefing/Gear up (5 min)
  • Speelsessie in VR (10 minuten)

Creëer je eigen Esports profiel

Voor deze experience is het verplicht om een Esports profiel aan te maken bij onze Esports partner VEX. Aan dit profiel worden jouw uitslagen gekoppeld.

Profiel aanmaken