Weet jij te ontsnappen?

VR Escape Room Zaandam

VR Escape Room Zaandam

Over deze VR experience

Spelers per sessie 1 - 2
Speelduur 60 minuten
GenreEscape room
Leeftijdvanaf 12 jaar
Moeilijkheidsgraad
tijdelijke actie

€ 44,95 p.p.
€ 27,95 p.p.
VR Escape Room boeken

Wij Epix Arcade scoren een 5/5 uit 54 reviews

Ben je op zoek naar een Escape Room in Zaandam? Epix Arcade is de enige aanbieder van VR Escape Rooms in Zaandam. Ervaar de spanning en uitdaging nu in virtual reality. Lukt het jou om samen (of alleen) te ontsnappen uit één van onze uitdagende kamers?

In onze Virtual Reality Escape Room ervaar je een diverse aantal kamers zoals je nog nooit hebt gezien. Door gebruik te maken van de Virtual Reality kunnen we je ervaringen bieden die je niet in een gewone escape room kan ervaren. De VR-technologie zorgt ervoor dat je volledig opgaat in de ontsnappingspoging. Het maakt niet uit of je een beginner bent of expert, voor elk level van behendigheid hebben we meerdere escape rooms. Allemaal te spelen bij Epix Arcade in Zaandam.

Free-roam Escape Avontuur

Nieuw! Corsair’s Curse is een grootschalige free-roam VR escape ervaring waarmee 2 tot 4 spelers fysiek in onze 100m² VR Arena rond kunnen lopen als piraat in het vervloekte schip van de piratenkapitein Corsair in een escape avontuur van ongekende grootte!

Hieronder een overzicht van alle escape rooms die wij bieden. Van een Sherlock Holmes detective thema tot Saw geïnspireerde horror kamers!