Weet jij te ontsnappen?

VR Escape Room Zaandam

  • Voor een ieder niveau (van beginner tot expert)

  • Exclusieve Ubisoft VR Escape Rooms; combineert gamen met een avontuurlijke escape room

  • Voor of na de escape room gezellig borrelen in ons VR Café en retro lounge

  • Gratis parkeren voor de deur

VR Escape Room Zaandam

Over deze VR experience

Spelers per sessie 1 - 2
Speelduur 60 minuten
GenreEscape room
Leeftijdvanaf 12 jaar
tijdelijke actie

€ 44,95 p.p.
€ 27,95 p.p.
VR Escape Room boeken

Wij Epix Arcade scoren een 5/5 uit 125 reviews

In onze Virtual Reality Escape Room heb je diverse thema’s waar je uit kan kiezen en ervaar je een escape room zoals je nog nooit hebt gezien. Door gebruik te maken van de Virtual Reality kunnen we je ervaringen bieden die je niet in een gewone escape room kan ervaren. De VR-technologie zorgt ervoor dat je volledig opgaat in een andere wereld. Het maakt niet uit of je een beginner bent of expert, voor elk level van behendigheid hebben we meerdere escape rooms.

Ben je op zoek naar een Escape Room in Zaandam? Epix Arcade is de enige aanbieder van VR Escape Rooms in Zaandam. Ervaar de spanning en uitdaging nu dus ook in virtual reality! Lukt het jou om samen (of alleen) te ontsnappen uit één van onze uitdagende kamers?

Ubisoft VR Escape Room

Wij hebben naast een divers aanbod horror en detective escape rooms ook een aantal exclusieve Ubisoft VR Escape rooms waar je de wereld van Assassin’s Creed en Prince of Persia kan ontdekken! Een meeslepend avontuur waarin gamen gecombineerd wordt met een avontuurlijke escape room ervaring. Maak een keuze uit de volgende titels;

Free-roam Escape Room Avontuur

Corsair’s Curse is een grootschalige free-roam VR escape ervaring waarmee 2 tot 4 spelers fysiek in onze 100m² VR Arena rond kunnen lopen als piraat in het vervloekte schip van de piratenkapitein Corsair in een escape avontuur van ongekende grootte!