Corsair's Curse

VR Escape Room Avontuur

  • Stap samen een uitdagend VR escape room avontuur in

  • Vervloekt om extreem groot of klein te zijn, moeten spelers samenwerken om te ontsnappen

  • Loop, met wel 4 spelers tegelijk, vrij rond in onze 100m² VR Arena

VR Escape Room Avontuur

Over deze VR experience

Spelers per sessie 2 - 4
Speelduur 20 minuten
GenreFree-roam escape room
Leeftijdvanaf 12 jaar
Moeilijkheidsgraadgevorderd
tijdelijke actie

€ 29,95 p.p.
€ 24,95 p.p.
VR Escape Room Avontuur boeken

Deze VR experience is ook te boeken als groepsarrangement. Een compleet verzorgd VR arrangement voor 8 tot 40 personen? Neem dan contact met ons op voor een VR groepsarrangement op maat.Wij Epix Arcade scoren een 5/5 uit 139 reviews

Corsair’s Curse is een grootschalige free-roam VR escape ervaring waarmee 2 tot 4 spelers fysiek rond kunnen lopen als piraat in het vervloekte schip van de piratenkapitein Corsair in een escape avontuur van ongekende grootte!

Je neemt de rol aan van een piraat, en wat willen piraten altijd? Schat zoeken natuurlijk! In Corsair’s Curse speel je een hebzuchtige piraat die vervloekt is door piratenkapitein Corsair terwijl je op zoek bent naar zijn schat. Vervloekt om extreem groot of klein te zijn, moeten spelers samenwerken in verschillende dimensies en slim profiteren van hun nieuwe maten om een uitweg te vinden uit hun bizarre situatie en te ontsnappen aan het schip. Lukt het jou en je teamgenoten samen de puzzels van Corsair op te lossen en de vloek te verbreken?

Corsair’s Curse is speciaal ontworpen voor maximaal vier spelers en heeft altijd minimaal twee spelers nodig om de puzzels van Corsair te kunnen oplossen en de vloek te doorbreken. Samenspelen is de sleutel tot een goede afloop van dit uitdagende avontuur.

FREE-ROAM EXPERIENCE

Onze free-roam VR experiences houden in dat je vrij kan rondlopen in een open ruimte zonder vast te zitten aan een kabel die je beweging beperkt. Met in totaal maximaal 4 spelers kan je hierdoor vrij rondlopen door onze 100m² VR Arena.

Deze free-roam experience komt van de makers van A Fisherman’s Tale, het breinbrekende VR-puzzelavonturenspel waarin ondersteboven en binnenstebuiten worden gekeerd niet slechts een woordspeling is.

VR CAFÉ

Klaar met spelen? Bij Epix Arcade kan je, naast ons diverse VR aanbod, ook terecht voor drinks & bites, je vrienden uitdagen voor een potje Jenga (of een van de vele andere bordspellen) of een rondje retro (arcade) games spelen in onze retro lounge.