Corsair's Curse

VR Escape Avontuur

Corsair’s Curse is een grootschalige free-roam VR escape ervaring waarmee 2 tot 4 spelers fysiek rond kunnen lopen als piraat in het vervloekte schip van de piratenkapitein Corsair in een escape avontuur van ongekende grootte!

Je neemt de rol aan van een piraat, en wat willen piraten altijd? Schat zoeken natuurlijk! In Corsair’s Curse speel je een hebzuchtige piraat die vervloekt is door piratenkapitein Corsair terwijl je op zoek bent naar zijn schat. Vervloekt om extreem groot of klein te zijn, moeten spelers samenwerken in verschillende dimensies en slim profiteren van hun nieuwe maten om een uitweg te vinden uit hun bizarre situatie en te ontsnappen aan het schip. Lukt het jou en je teamgenoten samen de puzzels van Corsair op te lossen en de vloek te verbreken?

Corsair’s Curse is speciaal ontworpen voor maximaal vier spelers en heeft altijd minimaal twee spelers nodig om de puzzels van Corsair te kunnen oplossen en de vloek te doorbreken. Samenspelen is de sleutel tot een goede afloop van dit uitdagende avontuur.

FREE-ROAM EXPERIENCE

Onze free-roam VR experiences houden in dat je vrij kan rondlopen in een open ruimte zonder vast te zitten aan een kabel die je beweging beperkt. Met in totaal maximaal 4 spelers kan je hierdoor vrij rondlopen door onze 100m² VR Arena.

Deze free-roam experience komt van de makers van A Fisherman’s Tale, het breinbrekende VR-puzzelavonturenspel waarin ondersteboven en binnenstebuiten worden gekeerd niet slechts een woordspeling is.

VR CAFÉ

Klaar met spelen? Bij Epix Arcade kan je, naast ons diverse VR aanbod, ook terecht voor drinks & bites, je vrienden uitdagen voor een potje Jenga (of een van de vele andere bordspellen) of een rondje retro (arcade) games spelen in onze retro lounge.

VR Escape Avontuur

Over deze VR experience

Spelers per sessie2 - 4
Speelduur30 minuten
GenreFree-roam adventure
Leeftijdvanaf 12 jaar
tijdelijke actie

€ 34,95 p.p.
€ 29,95 p.p.
VR Escape Avontuur boeken
Wij Epix Arcade scoren een 10/10 uit 43 reviews

Deze VR experience boeken voor meer dan 4 personen? Neem dan contact met ons op voor een VR groepsarrangement op maat.