VR ArcadeOntdek VR

Altijd al een keer VR willen uitproberen of een gezellige avondje VR gamen met vrienden? Stap dan in onze VR arcade! Maak kennis met een ruim aanbod VR spellen; van ritme spellen (Rhythmatic) tot shooters (Superhot, Raw Data) en koken (Clash of Chefs) tot fitness (PowerBeats)! Voor jong en oud en voor ieder niveau een uitdaging.

Onze VR Arcade stations zijn in blokken van 1530 en 60 minuten te boeken. Maak op locatie zelf een keuze uit de selectie aan VR spellen. Er zijn zowel multiplayer als single player spellen te spelen. Om gebruik te maken van multiplayer spellen dien je 2 VR stations tegelijk te boeken.

Spelers per sessie1 - 2
Speelduur15 minuten
GenreShooter, Adventure, Fitness
Leeftijdvanaf 13 jaar
Prijs € 14,95 p.p.
Binnenkort speelbaar

Deze VR experience boeken voor meer dan 2 personen? Neem dan contact met ons op voor een VR groepsarrangement op maat.

VR Arcade experiences Op locatie te kiezen

 • Rhythm/Action Rhythmatic

  De nieuwe ritme VR game van dit moment! Sla op de maat van de muziek objecten met je lightsabers. De ultieme test van behendigheid, reactiesnelheid en gevoel voor ritme, dit spel is zeer verslavend!

 • Action/Shooter Superhot VR

  Vijanden komen van alle kanten de kamer in, kogels vliegen in slowmotion door de lucht. Maar wacht er is iets anders. Het spel beweegt alleen verder als jij beweegt...

 • Action/Shooter Raw Data

  Met gun en laserzwaard neem je het op tegen robots die losbreken in het ruimteschip. Niet geschikt voor mensen met tere zieltjes!

 • Rhythm/Fitness PowerBeats

  Dit is een buitengewoon leuke training voor het hele lichaam. Met PowerBeats werk je aan je benen en kern. Slaan, bukken, ontwijken en springen. Een volledige VR fitness ervaring op diverse niveaus!

 • Cooking Clash of Chefs

  Bereid zo snel mogelijk de lekkerste maaltijden. Test je vaardigheden in verschillende restaurants, elk met nieuwe recepten. Kan jij de (kook)druk aan?

Divers VR aanbod

Van shooter tot fitness.

Meest voordelig

Ontdek VR voor een lage prijs.

Coronaproof

Geheel coronaproof te spelen.

Veel gestelde vragen


Wat houdt VR Arcade in?

Bij onze VR Arcade kan je gebruik maken van onze losse VR stations (PODS), deze zijn in blokken van 15, 30 en 60 minuten te boeken. Maak zelf een keuze uit een selectie aan VR spellen. Er zijn zowel multiplayer als single player spellen te spelen. Om gebruik te maken van multiplayer spellen dien je 2 VR stations tegelijk te boeken.

Wat is de minimale leeftijd waaraan je moet voldoen?

De minimum leeftijd is 13 jaar voor Ghost Patrol en 16 jaar voor Arizona Sunshine. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar dan moet er altijd een begeleider bij zijn van boven de 18.

Word je misselijk van VR?

De kans is zeer klein (< 1%) dat je van onze LBVR experiences (Arizona Sunshine & Ghost Patrol) misselijk wordt (het is zelfs nog niet voorgekomen). Omdat je ook echt moet lopen om te bewegen en niet op een plek stil blijft staan terwijl je in het spel beweegt is de beleving voor je hersenen eigenlijk hetzelfde als normaal.

Op onze losse VR Stations in onze VR Arcade is de kans aanwezig dat je misselijk kan worden, dit verschilt enorm per spel. We begeleiden op locatie graag welke spellen het beste bij jou passen.