Ontdek Virtual Reality

VR Arcade Games

  • Vanaf 8 jaar en ouder

  • Maak zelf een keuze uit wel meer dan 35 VR spellen

  • Deel een VR Arcade Station met maximaal 6 personen

  • Samen of tegen elkaar spelen? Boek dan meerdere VR Stations

VR Arcade Games

Over deze VR experience

Aantal spelers tegelijk1, 2, 3 of 4 spelers
Speelduur60 minuten
GenreShooter, Adventure, Cooking
Adviesleeftijd i
Let op: dit is een adviesleeftijd. In VR lijkt alles in het spel op jezelf af te komen, niet naar een personage. Of een kind er klaar voor is, verschilt per kind. Het is uiteindelijk aan de ouders om te beslissen of ze dit soort games mogen spelen.
vanaf 8 jaar
Moeilijkheidsgraadbeginner
€ 24,95 p.p.
VR Arcade Games boeken

Wij Epix Arcade scoren een 4.9/5 uit 194 reviews

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar virtual reality of wil je gewoon een gezellige avond vol VR-gaming met vrienden beleven? Stap dan in onze VR Arcade, dé plek waar je jouw VR-avontuur kunt beginnen! Ontdek een uitgebreide selectie van meer dan 35 spannende VR spellen. Maak kennis met titels als Beat Saber, Elven Assassin en Job Simulator. Je kan een VR Station delen of meerdere stations tegelijk boeken om tegen (of met) elkaar te spelen. Of je nu een beginner of een ervaren speler bent, we hebben spellen voor elk vaardigheidsniveau!

Per station die je boekt krijg je 60 minuten de tijd om te spelen (exclusief eventuele uitleg). Maak op locatie zelf een keuze uit onze selectie aan VR spellen. Er zijn zowel multiplayer* als single player spellen te spelen. Je kan oneindig vaak wisselen van game of je favoriete game blijven spelen, aan jou de keuze! Heb je vragen? Dan staat onze host voor je klaar om je te assisteren.

Multiplayer games spelen

Wil je met meerdere personen tegelijk spelen dan dien je meerdere plaatsen te reserveren. Per VR Station kan je met maximaal 6 personen wisselen.

* Om gebruik te maken van multiplayer spellen dien je meerdere VR stations tegelijk te boeken.