Historische reddingsmissie

Save the Notre-Dame

  • Sluit je aan bij het brandweerteam van Parijs

  • Geïnspireerd door de film en de redding van de Notre Dame brand in 2019

  • Als Netflix serie verschenen

  • Een VR escape room avontuur vanaf 12 jaar

Save the Notre-Dame

Over deze VR experience

Spelers per sessie 2 - 2
Speelduur 60 minuten
GenreEscape room
Leeftijdvanaf 12 jaar
Moeilijkheidsgraadbeginner
€ 34,95 p.p.
Save the Notre-Dame boeken

Wij Epix Arcade scoren een 4.9/5 uit 146 reviews

Sluit je aan bij het brandweerteam van Parijs en ga op zoek naar de kluis van de heilige relikwie, trotseer de vlammen in de kathedraal en beleef deze intense historische reddingsmissie.

Save Notre-Dame On Fire is een virtual reality escape room dat vertelt over de historische redding van de Notre-Dame in Parijs tijdens de brand die de kathedraal op 15 april 2019 bijna verwoestte. Deze escape room is gebaseerd op de film “Notre-Dame On Fire” van Jean-Jacques Annaud en de ervaring van de brandweer van Parijs die heeft geholpen om de game zo meeslepend en authentiek mogelijk te maken.

Word gedurende 60 minuten een brandweerman die de kathedraal en zijn kostbaarste schat redt: de Doornenkroon. Ga op zoek naar de kluis van de heilige relikwie en navigeer door de vlammen in de kathedraal en beleef deze historische reddingsmissie van dichtbij!

In deze escape room vormen 2 spelers een team en hebben jullie maximaal 60 minuten om aan de brand van de Notre-Dame te ontsnappen. Beleef een waanzinnig virtueel avontuur in deze exclusieve Ubisoft VR titel.

Notre Dame on Fire Netflix serie

Deze intense en meeslepende escape room is nu ook de basis voor de Netflix serie ‘Notre-Dame‘. Geïnspireerd door waargebeurde verhalen van Franse brandweerlieden, onderzoekt deze dramaserie de impact van de brand van de Notre-Dame in 2019 op een diverse groep Parijzenaars.

Ubisoft Escape Room games

Ervaar alle exclusieve Ubisoft escape room titels in ons aanbod:

  1. Assassin’s Creed: Escape The Lost Pyramid
  2. Assassin’s Creed: Beyond Medusa’s Gate
  3. Prince of Persia: The Dagger Of Time