Escape room

Huxley VR

 • Speel deze escape room met 2, 3 of 4 spelers tegelijk

 • Een VR escape room avontuur vanaf 12 jaar

 • Exclusieve Ubisoft Escape Room

Huxley VR

Over deze VR experience

Aantal spelers tegelijk2, 3 of 4 spelers
Speelduur60 minuten
GenreEscape room
Adviesleeftijd i
Let op: dit is een adviesleeftijd. In VR lijkt alles in het spel op jezelf af te komen, niet naar een personage. Of een kind er klaar voor is, verschilt per kind. Het is uiteindelijk aan de ouders om te beslissen of ze dit soort games mogen spelen.
vanaf 12 jaar
Moeilijkheidsgraadgevorderd
€ 34,95 p.p.
Huxley VR boeken

Wij Epix Arcade scoren een 4.9/5 uit 188 reviews

Stap binnen in een escape room ervaring vol spanning en avontuur, waarin jullie een belangrijke rol spelen in het lot van de mensheid! Het is het jaar 3007, en de wereld zoals jullie die kennen, is verdwenen. Machines hebben de mensheid vervangen en al het groen is vernietigd. Jullie zijn de laatste overlevenden, werkzaam op een ruimtestation, met één cruciale missie: Huxley helpen.

Met jullie eerste stappen in de wereld van virtual reality krijgen jullie 55 kostbare minuten om de apocalyps te keren. De toekomst van de mensheid hangt af van jullie moed, teamwork en besluitvaardigheid. Zullen jullie erin slagen om de machines te verslaan en de wereld te herstellen?

Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur. Huxley wacht op jullie, dus zet je schrap en maak je klaar voor een race tegen de klok. De tijd tikt, en jullie zijn de laatste hoop voor de mensheid!

In deze Ubisoft VR escape room vormen jullie een team en hebben jullie 55 minuten om de sprong te wagen en je te laten meevoeren in het meeslepende verhaal van Huxley. De toekomst ligt in jullie handen. Durven jullie de uitdaging aan?

Deze escape room ervaring duurt totaal 60 minuten en bestaat uit:

 • Check-in
 • Briefing (5 min)
 • Speelsessie in VR (55 minuten)

Ubisoft VR Escape room games

Ontdek in onze exclusieve Ubisoft VR Escape rooms de wereld van o.a. Assassin’s Creed en Prince of Persia! Stap in een meeslepend avontuur waarin gaming wordt gecombineerd met een avontuurlijke escape room-ervaring. Kies, op locatie, uit een van de volgende titels:

 1. Assassin’s Creed: Escape The Lost Pyramid (2 of 4 spelers)
 2. Assassin’s Creed: Beyond Medusa’s Gate (2 of 4 spelers)
 3. Prince of Persia: The Dagger Of Time (2, 3 of 4 spelers)
 4. Huxley (2, 3 of 4 spelers)
 5. Save the Notre Dame on Fire (2 of 4 spelers)
 6. Jumpers VR (2,3 of 4 spelers)