Assassin’s Creed

Escape The Lost Pyramid

  • Speelt zich af in de wereld van Assassin's Creed Origins

  • Combineert gamen met een avontuurlijke escape room

  • Van rotsen klimmen tot pijl en boog schieten

  • Een VR escape room avontuur vanaf 12 jaar

Escape The Lost Pyramid

Over deze VR experience

Spelers per sessie 2
Speelduur 60 minuten
GenreEscape room, Avontuur
Leeftijdvanaf 12 jaar
Moeilijkheidsgraadbeginner
€ 34,95 p.p.
Escape The Lost Pyramid boeken

Wij Epix Arcade scoren een 4.9/5 uit 146 reviews

Een virtual reality escape room avontuur in de wereld van Assassin’s Creed Origins.

Dit is niet zomaar een escape room… In deze Assassin’s Creed escape room stap je zelf het spel in en ben jij de held! Beleef een meeslepend avontuur met puzzels, rotsen klimmen en pijl en boog schieten en laat je meeslepen in deze unieke escape ervaring! Een combinatie van escape room en gamen staat voor je klaar. Weten jullie te ontsnappen uit de Verloren Piramide? Let op: in deze escape room zit veel hoogte en kan voor mensen met hoogtevrees een uitdaging zijn.

De leden van een expeditie onder leiding van Sir Beldon Frye verdwijnen ergens op het Sinaï-schiereiland. Een team was op zoek naar de Verloren Piramide van Nebka… Of beter gezegd, “iets” dat daar had moeten zijn. Ze werden nooit meer gezien. Met behulp van DNA reconstructie kruip je in de schoenen van de ontdekkingsreizigers. Ontdek wat er met de expeditie leden is gebeurd. En nog belangrijker, vind wat ze zochten.

In deze escape room vormen 2 spelers een team en hebben jullie 60 minuten om een uitweg uit de piramide van Nebka te vinden. Beleef een levensgroot avontuur in deze exclusieve Ubisoft VR titel.

Ubisoft VR Escape Room games

Onze Ubisoft Escape rooms combineren gamen met een avontuurlijke escape room uitdaging waarbij je altijd goed moet samenwerken. Wij hebben een aantal Ubisoft escape room titels in ons aanbod en adviseren, qua moeilijkheidsgraad, de volgende volgorde om deze games te spelen:

  1. Assassin’s Creed: Escape The Lost Pyramid
  2. Assassin’s Creed: Beyond Medusa’s Gate
  3. Prince of Persia: The Dagger Of Time