Arizona SunshineVR Zombies schieten

Hét free roam avontuur van dit moment, gebaseerd op de award-winning game Arizona Sunshine. Arizona Sunshine LBVR is een unieke ervaring speciaal ontwikkeld voor VR Arcades waarbij je met meerdere mensen tegelijk het spel in kan stappen. Met maximaal 4 spelers tegelijk stap je een post-apocalyptische wereld in om samen de Zombie Apocalypse te overleven. Bewapend met wapens naar keuze loop je vrij rond in onze 100m² VR arena. Bepaal je speelstijl, schiet je medespelers te hulp en zorg dat jullie het samen overleven! Kortom, het ultieme virtual reality uitje met je vrienden of collega’s. Redden jullie het de zombies te verslaan in deze, eind der tijden, apocalypse?

Deze VR experience heeft meerdere levels (te kiezen op locatie) dus ook een tweede, derde of vijfde keer maakt het steeds weer een unieke beleving.

Spelers per sessie1 - 4
Speelduur20 minuten
GenreShooter
Leeftijdvanaf 16 jaar
Prijs € 29,95 p.p.
Arizona Sunshine boeken

Deze VR experience boeken voor meer dan 12 personen? Neem dan contact met ons op voor een VR groepsarrangement op maat.

Arizona Sunshine experiences Op locatie te kiezen

 • Meest gespeeld!

  VR Missie 1 Missile Base

  Stap (samen) een intensief VR zombie avontuur in. Een militaire basis is onder aanval van zombies, aan jullie de taak om handmatig de nucleaire raket te lanceren voordat de zombies de gehele militaire basis hebben overgenomen. Lukt het jou om iedereen te evacueren en de raket te lanceren?

 • VR Missie 2 Extraction Point

  Een wetenschapper beweert het medicijn te hebben tegen de infectie en het is aan jou om hem veilig op te halen. Je vindt jezelf in een race tegen de klok om hem en het medicijn te vinden voordat de nucleaire raket gelanceerd wordt. Lukt het jou om de raffinaderij te ontsnappen en de zombie apocalypse te beëindigen?

 • Horde Mode The Canyon

  Ga voor de high score! Met onbeperkt munitie ga je de strijd aan met hordes zombies! Wissel tijdens het spelen van wapen, overleef wave na wave en ga voor de high score!

 • Survival Mode Live Bait

  Tactisch overleven. Op verschillende verdiepingen sla je hordes zombies van je af. Wissel tijdens het spelen van wapen en zorg ervoor dat je niet zonder munitie komt te staan! Behaal jij de high score?

Free roam VR

Vrij rondlopen in 100m².

Coronaproof

Ook geheel coronaproof te spelen.

1-4 spelers tegelijk

Speel met wel 4 spelers tegelijk.

Replay value

Diverse levels beschikbaar.

Veel gestelde vragen


Extra maatregelen COVID-19

Om aan de RIVM-richtlijnen te voldoen omtrent COVID-19 hebben wij een aantal voorwaarden opgesteld, aanvullend en soms ter vervanging van onze algemene voorwaarden. Bij verkoudheid, koorts of andere ziekteverschijnselen gerelateerd aan COVID-19 zullen wij de reservering in overleg met de boeker verplaatsen.

 • Het dragen van een mondkapje is verplicht.
 • Wanneer je niet uit één huishouden komt mag je met max. 4 personen tegelijkertijd boeken.

Reserveren

 • Reservering via de website is verplicht.
 • Iedere gast dient zich naast de hoofdboeker te registeren op locatie. Deze gegevens worden na 30 dagen verwijderd. Deze gegevens worden niet gebruikt voor marketing doeleinde of verkocht aan derden.

Hygiëne

Naast dat wij hygiëne altijd al op de eerste plaats hebben staan houden wij ook nauwlettend de nieuwste eisen van het RIVM in de gaten en spelen hier op in.

 • Houd 1,5 meter afstand van anderen.
 • Desinfecterende handgel is op diverse plekken in onze arcade beschikbaar.
 • Al onze apparatuur wordt na iedere sessie gedesinfecteerd.
 • Mondkapjes zijn bij de bar verkrijgbaar.
 • Als extra hygiënemaatregel is een gezichtsmasker verplicht voor je de VR bril opzet, na gebruik zal deze weggegooid worden.
Is het coronaproof te spelen?

Onze game Arizona Sunshine – Horde Mode is geheel coronaproof te spelen. Het is in deze modus mogelijk om constant 1,5 meter afstand te houden. De andere games (en modes) zijn niet volledig coronaproof te spelen en alleen te boeken voor groepen tot 4 personen of bij meer dan 4 personen uit één huishouden.

Lees hier meer over ons coronabeleid.

Hoe lang duurt een sessie?

Onze LBVR experiences (Arizona Sunshine en Ghost Patrol) duren totaal 30 minuten en bestaat uit:

 • Check-in
 • Briefing
 • VR ervaring (±20 minuten)

Na het spelen kan je plaats nemen in de lounge, aan de bar of even Jenga (of een ander bordspel) spelen.

Kan ik dit ook thuis doen?

Onze LBVR Experiences (Arizona Sunshine & Ghost Patrol) zijn niet thuis te spelen. Je kan in deze experiences met maximaal 4 spelers tegelijk vrij rondlopen in onze 100m² VR Arena. Deze spellen zijn speciaal gemaakt voor VR Arcades en niet beschikbaar voor thuisgebruik.

Op onze losse VR Stations in onze VR Arcade kan je diverse spellen spelen waar je ook thuis van kan genieten. Sommige spellen kan je daarnaast ook, naast elkaar, in multiplayer spelen.