Arizona SunshineVR Zombies schieten

Hét LBVR avontuur van dit moment, gebaseerd op de award-winning game Arizona Sunshine. Stap met maximaal 4 spelers tegelijk een post-apocalyptische wereld in om samen de Zombie Apocalypse te overwinnen! Je stapt, bewapend met wapens naar keuze, in onze 100m² LBVR arena en kan hier vrij in rondlopen zonder beperkingen. Bepaal je speelstijl, schiet je medespelers te hulp en zorg dat jullie het samen overleven! Kortom, het ultieme virtual reality uitje met je vrienden of collega’s. Redden jullie het de zombies te verslaan in deze, eind der tijden, apocalypse?

Deze VR experience heeft meerdere modes (te kiezen op locatie) dus ook een tweede, derde of vijfde keer maakt het steeds weer een nieuwe en unieke beleving.

Campaign Mode (Missile Base)
Ga jij de missie aan? Stap (samen) een intensief VR zombie avontuur in. Vind een doorgang door de Missile Base en lanceer de nuke om de Zombie Apocalypse te stoppen!

Horde Mode (The Canyon) CORONAPROOF
Ga voor de high score! Met onbeperkt munitie ga je de strijd aan met hordes zombies! Wissel tijdens het spelen van wapen, overleef wave na wave en ga voor de high score!

Survival Mode (Live Bait)
Tactisch overleven. Op verschillende verdiepingen sla je hordes zombies van je af. Wissel tijdens het spelen van wapen en zorg ervoor dat je niet zonder munitie komt te staan! Behaal jij de high score?

Spelers per sessie1 - 4
Sessieduur±30 minuten
GenreZombie Shooter
Leeftijdvanaf 16 jaar
Speelduur±20 minuten
Prijs€ 29,95
Arizona Sunshine boeken

Deze VR experience boeken voor meer dan 12 personen? Neem dan contact met ons op voor een VR groepsarrangement op maat.

Vrij rondlopen

Vrij rondlopen in 100m².

Coronaproof

Coronaproof te spelen.

1-4 spelers

Speel met wel 4 spelers tegelijk.

Replay value

Diverse modes/maps beschikbaar.

Veel gestelde vragen


Extra maatregelen COVID-19

Om aan de RIVM-richtlijnen te voldoen omtrent COVID-19 hebben wij een aantal voorwaarden opgesteld, aanvullend en soms ter vervanging van onze algemene voorwaarden. Bij verkoudheid, koorts of andere ziekteverschijnselen gerelateerd aan COVID-19 zullen wij de reservering in overleg met de boeker verplaatsen.

Update maatregelen COVID-19 per 29-09-2020

Naast de voorzorgsmaatregelen die wij al treffen vullen wij deze nog aan met de nieuwste maatregelen die getroffen zijn tijdens de persconferentie van 28-09-2020.

 • Advies om een mondkapje te dragen
 • Wanneer je niet uit één huishouden komt mag je met max. 4 personen tegelijkertijd boeken.

Reserveren

 • Reservering via de website is verplicht.
 • Iedere gast dient zich naast de hoofdboeker te registeren op locatie. Deze gegevens worden na 30 dagen verwijderd. Deze gegevens worden niet gebruikt voor marketing doeleinde of verkocht aan derden.

Hygiëne

Naast dat wij hygiëne altijd al op de eerste plaats hebben staan houden wij ook nauwlettend de nieuwste eisen van het RIVM in de gaten en spelen hier op in.

 • Houd 1,5 meter afstand van anderen.
 • Desinfecterende handgel is op diverse plekken in onze arcade beschikbaar.
 • Al onze apparatuur wordt na iedere sessie gedesinfecteerd.
 • Mondkapjes zijn op aanvraag verkrijgbaar.
 • Als extra hygiënemaatregel is een gezichtsmasker verplicht voor je de VR bril opzet, na gebruik zal deze weggegooid worden.
Is het coronaproof te spelen?

Onze game Arizona Sunshine Horde Mode is geheel coronaproof te spelen. Het is in deze mode mogelijk om constant 1,5 meter afstand te houden. De andere games (en modes) zijn niet volledig coronaproof te spelen en alleen te boeken voor groepen uit één huishouden.

Lees hier meer over ons coronabeleid.

Hoe lang duurt een sessie?

Onze LBVR experiences (Arizona Sunshine en Ghost Patrol) duren totaal 30 minuten en bestaat uit:

 • Check-in
 • Briefing
 • VR ervaring (±20 minuten)

Na het spelen kan je plaats nemen in de lounge, aan de bar of even Jenga (of een ander bordspel) spelen.

Kan ik dit ook thuis doen?

Onze LBVR Experiences zijn niet thuis te spelen. Je kan in deze experiences met maximaal 4 spelers tegelijk vrij rondlopen in een ruimte van 100m². Deze techniek is niet standaard beschikbaar voor thuisgebruik.