After the Fall

VR Zombies schieten LA

  • Een meeslepend VR avontuur in een post-apocalyptisch Los Angeles

  • Loop vrij rond in onze 100m² VR Arena

  • Stap als team van maximaal 4 spelers per ronde in het spel

  • Meer dan 4 spelers? Neem een drankje en kijk mee naar de andere spelers

VR Zombies schieten LA

Over deze VR experience

Spelers per sessie 1 - 4
Speelduur 20 minuten
GenreFree-roam zombie shooter
Leeftijdvanaf 16 jaar
Moeilijkheidsgraadgevorderd
€ 29,95 p.p.
VR Zombies schieten LA boeken

Deze VR experience is ook te boeken als groepsarrangement. Een compleet verzorgd VR arrangement voor 8 tot 40 personen? Neem dan contact met ons op voor een VR groepsarrangement op maat.Wij Epix Arcade scoren een 4.9/5 uit 146 reviews

After the Fall is de nieuwe zombie shooter van de makers achter de award-winning VR-shooter Arizona Sunshine. In het centrum van Los Angeles, moet een zendmast geactiveerd worden! Meer actie, meer guns, meer zombies… Een grote adrenaline rush van begin tot eind! Stap in een nieuwe epische free-roam zombie shooter waarin maximaal vier spelers het opnemen in de met ijs bedekte ruïnes van het Los Angeles van de jaren ’80.

Waag je in de overblijfselen van een post-apocalyptisch LA; sinds een mysterieuze uitbraak, veroorzaakt door overmatig gebruik van designerdrugs, en de geboorte van de verschrikkelijke Snowbreed zombies die de steden teisteren en de beschaving deed instorten. Jij en je team zijn de laatste hoop voor de mensheid. Verken de overblijfselen van een beschaving die in een alternatieve jaren ’80 tot stilstand is gekomen, bundel je krachten met je team terwijl je het opneemt tegen meedogenloze hordes aan Snowbreeds en levensgrote (eind)bazen in een poging de stad terug te nemen.

Free-roam VR experience

Onze free-roam VR experiences houden in dat je vrij kan rondlopen in een open ruimte zonder vast te zitten aan een kabel die je beweging beperkt. Met maximaal 4 spelers tegelijk kan je hierdoor vrij rondlopen door onze 100m² VR Arena. Je stapt dus daadwerkelijk het spel in, ziet je medespelers en moet samenwerken om een uitweg te vinden. De meest intense VR beleving van dit moment!

After the Fall LBVR

Deze LBVR free-roam experience is speciaal gemaakt voor VR Arcades en gebaseerd op de award-winning game After the Fall®.

After the Fall speelt zich bijna 20 jaar na de apocalyps af in de met ijs bedekte ruïnes van LA en combineert een levendige en gedetailleerde VR-wereld die wordt gedeeld met spelers van over de hele wereld, een filmische en sfeervolle campagne, actievolle solo- en multiplayer-gameplay, vanaf de grond opgebouwd voor VR.

VR Café

Klaar met spelen? Bij Epix Arcade kan je, naast ons diverse VR aanbod, ook terecht voor drinks & bites, je vrienden uitdagen voor een potje Jenga (of een van de vele andere bordspellen) of een rondje retro (arcade) games spelen in onze retro lounge. Alles voor een gezellig avondje uit, een originele date of een middagje ontspannen.