After the Fall

VR Zombies schieten LA

  • Een meeslepend VR avontuur in een post-apocalyptisch Los Angeles

  • Loop vrij rond in onze 100m² VR Arena

  • Stap als team van maximaal 4 spelers per ronde in het spel

  • Meer dan 4 spelers? Neem een drankje en kijk mee naar de andere spelers

VR Zombies schieten LA

Over deze VR experience

Aantal spelers tegelijk1, 2, 3 of 4 spelers
Speelduur 20 minuten
GenreFree-roam, Zombie shooter
Adviesleeftijd i
Let op: dit is een adviesleeftijd. In VR lijkt alles in het spel op jezelf af te komen, niet naar een personage. Of een kind er klaar voor is, verschilt per kind. Het is uiteindelijk aan de ouders om te beslissen of ze dit soort games mogen spelen.
vanaf 15 jaar
Moeilijkheidsgraadgevorderd
€ 29,95 p.p.
VR Zombies schieten LA boeken

Deze VR experience is ook te boeken als groepsarrangement. Een compleet verzorgd VR arrangement voor 8 tot 40 personen? Neem dan contact met ons op voor een VR groepsarrangement op maat.Wij Epix Arcade scoren een 4.9/5 uit 184 reviews

Heb je onze vorige missies allemaal al gespeeld? Ga dan door met deze nieuwe, action-packed, missie van de makers van Arizona Sunshine!

Ervaar een spannende en meeslepende free-roam VR-ervaring waarin je samen de uitdaging aangaat in de met ijs bedekte ruïnes van het Los Angeles uit de jaren ’80. Zombies schieten, actie, adrenaline en een overvloed aan wapens wachten op je in deze epische zombie shooter!

Waag je in de overblijfselen van een post-apocalyptisch LA; sinds een mysterieuze uitbraak, veroorzaakt door overmatig gebruik van designerdrugs, en de geboorte van de verschrikkelijke Snowbreed zombies die de steden teisteren en de beschaving deed instorten. Jij en je team zijn de laatste hoop voor de mensheid. Verken de overblijfselen van een beschaving die in een alternatieve jaren ’80 tot stilstand is gekomen, bundel je krachten met je team terwijl je het opneemt tegen meedogenloze hordes aan Snowbreeds en levensgrote (eind)bazen in een poging de stad terug te nemen.

Deze missie speelt zich af in het universum van After the Fall; dé nieuwe VR zombie shooter van de makers achter de award-winning VR-shooter Arizona Sunshine.

Free-roam VR experience

Maak je klaar om actief deel te nemen aan een nieuwe dimensie van entertainment die je bijblijft lang nadat je de headset hebt afgezet.

Ontdek onze levensechte free-roam VR-experiences, waarbij je volledige bewegingsvrijheid hebt in een ruimte zonder beperkende kabels. Betreed onze 100m² VR Arena en ervaar de meest intense VR-beleving van dit moment. Stap in een wereld waarin je actief moet bewegen en je volledig onderdompelt in een grenzeloos avontuur. Bereid je voor op een adembenemende ervaring die je meesleept en je hart sneller laat kloppen. Klaar om de grenzen van virtual reality te verleggen? Stap binnen in onze free-roam VR-wereld en beleef het onvergetelijke!

After the Fall LBVR

Deze LBVR free-roam experience is speciaal gemaakt voor VR Arcades en gebaseerd op de award-winning game After the Fall®.

After the Fall speelt zich bijna 20 jaar na de apocalyps af in de met ijs bedekte ruïnes van LA en combineert een levendige en gedetailleerde VR-wereld, een filmische en sfeervolle campagne, actievolle solo- en multiplayer-gameplay en vanaf de grond opgebouwd voor VR.

VR Café

Klaar met spelen? Bij Epix Arcade kan je, naast ons diverse VR aanbod, ook terecht voor drinks & bites, je vrienden uitdagen voor een potje Jenga (of een van de vele andere bordspellen) of een rondje retro (arcade) games spelen in onze retro lounge. Alles voor een gezellig avondje uit, een originele date of een middagje ontspannen.