van 8 tot 40 personen

Tijd voor een (uniek) VR bedrijfsuitje?

  • Ga samen zombies schieten en speel ontbeperkt VR Mini games
  • Gezellig borrelen in ons VR Café en retro arcade lounge
  • Meer dan alleen VR; van tafelvoetbal tot bordspellen
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Mogelijkheid tot lunch/diner arrangement op locatie
  • Optioneel drankarrangement beschikbaar

Bij Epix Arcade beleef je een origineel en uitdagend bedrijfsuitje dat garant staat voor teamwork, plezier en onvergetelijke herinneringen. Dus ben je op zoek naar een uitdagende en unieke teambuilding ervaring of op zoek naar een unieke lokatie om een bedrijfsuitje te organiseren? Epix Arcade biedt een breed scala aan Virtual Reality ervaringen voor groepen van verschillende groottes. Van teambuilding activiteiten tot bedrijfsuitjes en personeelsfeesten, wij hebben alles in huis om het uitje tot een succes te maken.

Bij Epix Arcade bieden we complete VR-arrangementen op maat aan voor grote groepen. Dit betekent dat we ons arrangement kunnen afstemmen op specifieke wensen en behoeften, zoals de duur van het evenement, het aantal deelnemers en het budget. Onze VR-arrangementen kunnen worden aangepast voor bedrijfsuitjes, teambuilding, verjaardagsfeestjes en andere evenementen.

Vraag direct online een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Ook lunch of diner is mogelijk. Daarnaast is er bij ons voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur (ook voor bussen).

Arrangement aanvragen

Bedrijfsuitje op maandag?

Liever buiten onze standaard openingstijden iets boeken? Wij zijn op verzoek, naast onze reguliere openingstijden, ook op andere dagen/tijden geopend. Informeer naar de mogelijkheden.